Maistuisiko makea, mutta metsäinen ja niin ihanan suppilovahveron makuinen hillo? Vai olisiko tämä hilloke? Mikä lie ero niilläkin sitten on? Toinen on hillo ja toinen haluaisi olla?
Ainekset
1,5 l | suppilovahveroita |
1 | punasipuli |
1,5 dl | kuivattuja karpaloita |
2 dl | vettä |
0,5 dl | sitruuna-valkoviinietikkaa tmv. |
1,5 dl | hillosokeria |
Ohje
Paloittele sieniä halutessasi pienemmiksi. (Itse tykkään halkaista isoimmat pituussuunnassa kahteen tai neljään osaan.) Laita sienet paistinpannulle ja paista niitä niin, että sienistä irtoaa nesteet ja ne haihtuvat. Ota sienet pois pannulta ja lisää pannulle tilkka öljyä ja silputtu sipuli. Kuullota sipulia miedolla lämmöllä niin, että se pehmenee, mutta ei ruskistu. Lisää pannulle karpalot, vesi ja etikka ja kiehauta. Lisää sienet sekä hillosokeri ja keitä noin 15 minuuttia. Purkita puhtaisiin lasipurkkeihin ja nauti.
Suppilovahverohillo sopii tietysti burgerin väliin, mutta on loistava lisuke joulupöytään tai pihvin kylkeen. Kokeile myös paistetun camembertin päällä!
Mitä sinulle saisi olla?
Facebookissa sisältöjä, tarinoita ja ajankohtaisimmat ruoan tuoksut!
YouTubessa ohje- ja reseptivideoita!
Sisäpiiriläisenä saat aina vähän enemmän.
Kuolaa Instassa ruokakuvia ja seuraa storeja!
Ollaan yhteydessä ja tehdään juuri teidän näköinen unohtumaton kokonaisuus!
© Meggua 2024 • Hiiliä hämmentämässä Sivutaikuri
Tietosuojaseloste • Evästekäytäntö