PIZZANPAISTO BIG GREEN EGGILLÄ

Pizzanpaisto onnistuu loistavasti Big Green Egg -kamadogrillillä. Nappaa tästä vinkit pizzanpaistoon!

Pizzaa voi paistaa grillissä. Kamadogrillit soveltuvat erityisen hyvin pizzanpaistoon, varsinkin sellaisten pizzojen paistoon, missä tarvitaan kuumia lämpötiloja. Kun otat muutaman vinkin huomioon, on pizzanpaisto helpompaa.

-puhdista grilli, jotta ilma pääsee kiertämään ja hiilet palamaan kuumina
-varmista, että grillissä ei ole seinillä tai reunoilla likaa, joka kuumassa palaessaan aiheuttaa grilliin käryä, joka tarttuu pizzaan
-käytä kovapuuhiiliä, niillä saat helpommin grillin kuumaksi ja ne kestävät pidempään
-käytä lämmönjakolevyä, jotta pizzan pohja ei pala
-nosta pizzakivi mahdollisimman ylös, jotta pizza paistuu myös päältä

Grillipizza on erityisen hyvää ja kun käytät pizzakiveä, saat pohjasta erityisen rapean. Näillä vinkeillä pääset hyvin alkuun, mutta varoituksen sana, pizzanpaistoon voi jäädä koukkuun.

Tule seuraamaan Facebookiin tai Imstagramiin. Nähdään pian myös verkkosivuilla www.meggua.fi

Ja olisipa ihan superia, jos kommentoisit tuonne alle oliko vinkeistä apua. ⤵️

Miltäs kuulostaa? Joko testasit vai ajattelitko kokeilla? Kerro ajatuksesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa sisäpiirin uutiset!

* pakollinen kenttä