KAPRISJUKURTTI­­MAJONEESI

Helppo ja yksinkertainen resepti, selkeät ainekset ja niiiiin monta käyttökohdetta! Kokeile savukalan kaveriksi, perunan kylkeen, soosiksi lohiburgeriin tai lämpimään perunasalaattiin. Sopii suolaiseksi kastikkeeksi ruokapöytään tai täsmäiskuna vaikka mihin.

Ainekset

2 dlmaustamatonta jukurttia
2 dlmaustamatonta majoneesia
1 prkpieniä kapriksia (Esim. Pirkka 35/50 g)

Ohje

Valuta kapriksista neste ja hienonna veitsellä. Sekoita sekaisin majoneesin ja jukurtin kanssa. Anna makustua hetki kylmässä ennen tarjoilua. Ei ollut vaikeaa, eihän?

Vinkki!
Voit tehdä helposti pienemmänkin annoksen. Pidä vain suhteet suurin piirtein samoina.

Miltäs kuulostaa? Joko testasit vai ajattelitko kokeilla? Kerro ajatuksesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa sisäpiirin uutiset!

* pakollinen kenttä