PAHOLAISENHILLO

Paholaisen hillo on totuttu näkemään punaisena hillona, mutta nyt vähän jekkuiltiin ja ei käytetty yhtään punaisia aineksia! Tämä hillon siitä huippu, että se sopii todella moneen! Kokeilen grillatun kanan kanssa, lampaankääpäburgerin väliin tai jopa juustotarjottimelle tyrkylle.

Ainekset

3 kplkeltaista paprikaa
2 kplkeltaista chiliä (käytin Aji Guyana chiliä)
1 kpliso sipuli
1 kplvalkosipulin kynsi
1 rklomenaviinietikkaa
1 dl vettä
500 g keltaisia luumutomaatteja
1 tlsuolaa
2-3 dl sokeria

Ohje

Paloittele paprikat ja tomaatit (kalttaa halutessasi), silppua sipuli, chilit sekä hienonna valkosipuli. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keittele rauhassa hilloksi.

Vinkki!
Voit chilin voimakkuudella säätää hillon tulisuutta. Sokerin määrää säätämällä saat makeuden kohdilleen omaan suuhusi.

Miltäs kuulostaa? Joko testasit vai ajattelitko kokeilla? Kerro ajatuksesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa sisäpiirin uutiset!

* pakollinen kenttä