VIHREÄ KANABURGERI 

Tämä burgeri sopii kevyemmäksi ja raikkaaksi vaihtoehdoksi perinteiselle burgerille!

Jostain syystä alkoi tehdä muka jotenkin kevyempää ja raikkaampaa burgeria mieli. Naudanliha vaihtui grillattuihin broilerin sisäfileisiin ja täytteeksi pääsi mm. avocadoa. Ajatus itseasiassa tähän lähti Poppamiehen uudesta vihreästä Sweet chilisoosista, jossa maistuu jalopeno ja ajattelin, että tästä saa Hellmanssin kanssa sekoitettua ihan loistavan majon. Ja näin itseasiassa tuo toimikin.

Koko burgeri alhaalta ylöspäin; briossi, ketsuppi (jos tekisin uudestaan jättäisin pois tai vaihtaisin Poppamiehen Sweet Chili soossiin, limemajoon vai tulisko mieleen joku muu hyvä korvike?), kolme broilerin sisäfilettä grillattuna+mausteet ja glaseeraus Poppamiehen White BBQ:lla, avocadonsiivut, sötkötti (kesäsipuli, limenmehu, korianteri, suola ja pippuri) ja päällimmäiseksi tuo ”jalopenomajo”.

Broileri, avocado, korianteri ja tuo majo toimi yhteen.

Mitäs sinä tykkäät broilerin kanssa laittaa burgerin väliin?

VINKKI! Tuo sötkötti, missä limenmehua, kesäsipulia, suolaa, pippuria ja öljyä. Ihana. Sopii kanatortilloihin, avocadon kaveriksi tai kanasalaattia piristämään. Testaappa!

Yksi kommentti

Miltäs kuulostaa? Joko testasit vai ajattelitko kokeilla? Kerro ajatuksesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa sisäpiirin uutiset!

* pakollinen kenttä