LÄMMIN OLIIVI-FETA-PERUNASALAATTI

Rakastan sitä, kun pääsen käyttämään ylijääneitä ruokia ja muokkamaan niistä jotain uutta. Uudet keitetyt perunat (jos niitä nyt sattuu jäämään) heitän usein grilliin ja teen niistä lämmintä perunasalaattia seuraavalle ruoalle.

Ainekset

800 gkeitettyjä uusia perunoita
1 rklöljyä
150 gkovaa fetajuustoa
150 goliiveja
1sitruunanmehu
1kesäsipuli
lehtipersiljaa
suola, (pippuri)
KAPRISJUKURTTIMAJONEESI
2 dlmaustamatonta jukurttia
2 dlmaustamatonta majoneesia
1 prkpieniä kapriksia (Esim. Pirkka 35/50 g)

Ohje

Keitä varhaisperunat kypsiksi ja paloittele isoimmat perunat. Laita uunin kestävään vuokaan öljyä ja perunat. Murustele päälle feta sekä lisää oliivit. Paahda grillissä noin 180-200 asteessa 10-15 minuuttia niin, että perunat saavat väriä ja fetajuusto vähän ruskistuu. Purista päälle sitruunan mehu sekä lisää silputtu kesäsipuli sekä lehtipersiljaa. Rouhaise pintaan suolaa sekä halutessasi pippuria. Tarjoile kaprisjukurttimajoneesin kanssa.

Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja anna maustua hetki kylmässä.

Vinkki!
Lisää salaattiin kylmäsavu- tai lämminsavulohta, niin saat ruokaisamman salaatin.

Miltäs kuulostaa? Joko testasit vai ajattelitko kokeilla? Kerro ajatuksesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa sisäpiirin uutiset!

* pakollinen kenttä