KARITSABURGER

Ylikypsää karitsaa burgerin välissä? Ehkä mukaan vähän fetaa?

Tässä burgerissa on sämpylänä Jyväs Pakarin perunabriossi, joka sopi ylikypsän karitsan kanssa loistavasti. Vielä kun leikatut pinnat vähän voiteli valkosipulilla terästetyllä öljyllä ennen paahtamista, niin aijai.

Burgerissa pohjalta ylöspäin tällä kertaa: Poppamiehen Smoky Aioli majoneesi, nyhtökaritsa, fetajuusto, pikkelöity punasipuli, pinaatti ja yrttijukurttimajoneesi.

Karitsaburger voisi toimia ainakin pääsiäisen tienoilla? Miltäs kokonaisuus kuulostaa, voisiko toimia?

Miltäs kuulostaa? Joko testasit vai ajattelitko kokeilla? Kerro ajatuksesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa sisäpiirin uutiset!

* pakollinen kenttä