Rakastan sitä, kun pääsen käyttämään ylijääneitä ruokia ja muokkamaan niistä jotain uutta. Uudet keitetyt perunat (jos niitä nyt sattuu jäämään) heitän usein grilliin ja teen niistä lämmintä perunasalaattia seuraavalle ruoalle.
Ainekset
800 g | keitettyjä uusia perunoita |
1 rkl | öljyä |
150 g | kovaa fetajuustoa |
150 g | oliiveja |
1 | sitruunanmehu |
1 | kesäsipuli |
lehtipersiljaa | |
suola, (pippuri) |
2 dl | maustamatonta jukurttia |
2 dl | maustamatonta majoneesia |
1 prk | pieniä kapriksia (Esim. Pirkka 35/50 g) |
Ohje
Keitä varhaisperunat kypsiksi ja paloittele isoimmat perunat. Laita uunin kestävään vuokaan öljyä ja perunat. Murustele päälle feta sekä lisää oliivit. Paahda grillissä noin 180-200 asteessa 10-15 minuuttia niin, että perunat saavat väriä ja fetajuusto vähän ruskistuu. Purista päälle sitruunan mehu sekä lisää silputtu kesäsipuli sekä lehtipersiljaa. Rouhaise pintaan suolaa sekä halutessasi pippuria. Tarjoile kaprisjukurttimajoneesin kanssa.
Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja anna maustua hetki kylmässä.
Mitä sinulle saisi olla?
Facebookissa sisältöjä, tarinoita ja ajankohtaisimmat ruoan tuoksut!
YouTubessa ohje- ja reseptivideoita!
Sisäpiiriläisenä saat aina vähän enemmän.
Kuolaa Instassa ruokakuvia ja seuraa storeja!
Ollaan yhteydessä ja tehdään juuri teidän näköinen unohtumaton kokonaisuus!
© Meggua 2024 • Hiiliä hämmentämässä Sivutaikuri
Tietosuojaseloste • Evästekäytäntö