SMOKEHOUSEBURGER

Savustettu burgeri – ihanko  totta?! Smokehouseburger on hampurilainen, jossa on savustettu pihvi.

Oma ensikosketukseni smokehouseburgereihin oli, kun naapurin Mikon kanssa suunniteltiin burgereita kesäfestareille. Kyllä, luit oikein! Pidettiin nimittäin kesäfestarit, kutsuttiin ystäviä, läheisiä, yhteistyökumppaneita ja kasattiin teltat, viritettiin valot puihin ja rakennettiin bändille lava. Minä sain kunnian hoitaa festarikansalle heidän elämänsä parhaimmat burgerit, aikamoinen kunniatehtävä. Ja kieltämättä, kesäiltana musiikin soidessa ja grillien tuoksuessa, sain kuulla aika monta kertaa onnistuneeni. Voi mitä muistoja.

Kappas, harhauduin. Tässä siis smokehouseburger. 200 grammainen burgerjauhelihasta tehty ja Poppamiehen Burgers & ribs rubilla maustettu pihvi, joka oli savussa 105-110 asteessa niin kauan, että sisälämpö oli noin 60-65 astetta. Sen jälkeen tähän tuli 3 siivua Jukolan Juuston cheddaria ja annettiin vielä juustojen sulaa. Tämä on kooltaan nyt ISO. Sellaiseen ISOON nälkään. Juustojen päälle pikapikkelöityä punasipulia, rucolaa ja kanteen Jävla Sås Bolagin Chipotle Glazella maustettua majoneesia. Siinä tulee ihana pieni lämpö ja makeus samassa paketissa. Jyväs Pakarin briossit on paahdettu leikkauspinnoilta ja pohjaan laitettu ennen pihviä Poppamiehen Habanero-ketsuppia.

Onko smokehouseburger tuttu? Olisiko sinulla jakaa vinkkejä tällaisen tekoon?

Miltäs kuulostaa? Joko testasit vai ajattelitko kokeilla? Kerro ajatuksesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa sisäpiirin uutiset!

* pakollinen kenttä