Tämä helppo jäätelöresepti on siitä mainio, että jäätelön valmistukseen ei tarvita jäätelökonetta ja erilaisten makuvaihtoehtojen variointi on mukavaa puuhaa lastenkin kanssa.
Ainekset
1 prk | kondensoitua maitoa |
5-6 dl | kuohu- tai vispikermaa |
(1-2 rkl | glukoosisiirappia) |
Ohje
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sekaan kondensoitu maito ja glukoosisiirappi. Sekoita sekaisin. Lisää makuaineet ja pakasta vähintään 5 tuntia, mieluiten yön yli.
Tästä massasta saat kaksi 1,2 litran rasiallista jäätelöä. Me yleensä jaamme massan kahtia ja teemme kahta eri makua kerralla.
Puolikkaaseen annokseen mauksi voit laittaa esimerkiksi:
-Dominoita tai muita keksejä (jätä osa koristeeksi)
-Minttusuklaalevyä rouhittuna, lisää sekaan suklaakastiketta
-Daim-suklaata rouhittuna
-Marianne-karkkeja rouhittuna
-Turkinpippuri-karkkeja rouhittuna
-Marjoja tai hedelmiä
-Hulluttele toffee- tai lakritsikastikkeilla
-Murustele sekaan mustikkamurupiirakkaa
-Paahda uunissa valkosuklaata ja ’ryöppää’ raparperia sitruunamehussa ja sokerissa
-Tee cookie-keksitaikina (ilman kananmunaa) ja murustele massan sekaan
Mitä sinulle saisi olla?
Facebookissa sisältöjä, tarinoita ja ajankohtaisimmat ruoan tuoksut!
YouTubessa ohje- ja reseptivideoita!
Sisäpiiriläisenä saat aina vähän enemmän.
Kuolaa Instassa ruokakuvia ja seuraa storeja!
Ollaan yhteydessä ja tehdään juuri teidän näköinen unohtumaton kokonaisuus!
© Meggua 2024 • Hiiliä hämmentämässä Sivutaikuri
Tietosuojaseloste • Evästekäytäntö
Yksi kommentti
Tää testiin kesälomalla! 🤩