PUOLUKKAKETSUPPI

Ketsuppi tarkoittaa tomaateista valmistettua hapanimelää maustekastiketta, mutta entä jos se onkin tehty puolukoista? Puolukasta tulee ihanan makoisa punainen ketsuppi, joka sopii niin lihapullille, hampurilaisiin kuin poronpaistin kylkeen perunalohkoille.

Ainekset

1 kplpunasipuli
1 kpltomaatti
1 rklöljyä
2 dl puolukoita
1/2 dlvettä
1 rklomenaviinietikka
1 dlruokosokeria
1/4 tlsuola
mustapippuria

Ohje

Silppua punasipuli ja laita kuullottumaan öljyyn. Paloittele tomaatti, poista kanta. Lisää tomaatinpalat ja puolukat sekaan kun sipuli on pehmennyt. Lisää muut ainekset ja kiehuta miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Soseuta ketsupiksi. Tarkista maut.

Vinkki!
Mitäs jos heittäydyt villiksi ja testaat mustan makkaran kanssa?

Yksi kommentti

Miltäs kuulostaa? Joko testasit vai ajattelitko kokeilla? Kerro ajatuksesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa sisäpiirin uutiset!

* pakollinen kenttä