GRILLATUT RAVUNPYRSTÖT

Nämä herkkupalat on varsinaista pikaruokaa, voit tehdä näitä alkupalaksi maalaisleivän tai patongin kera tai tarjota lisukkeena. Kokeile myös tacojen väliin!

Ainekset

500-400 gravunpyrstöjä
1limen mehu
1-2valkosipulin kynttä murskattuna
1chili hienonnettuna
1/2punttia korianteria
suolaa

Ohje

Sulata ja kuivaa ravunpyrstöt. Grillaa keskilämmöllä molemmin puolin kypsäksi. Laita grillatut ravunpyrstöt astiaan, johon puristat limen mehun ja lisäät muut ainekset. Rouhaise suolaa ja pyöräytä sekaisin. Anna marinoitua hetki.

Ravut on helppoja grillattavia. Näet niiden kypsymisen värin muuttumisesta. Ja tämä resepti vieläpä kypsyttää rapua limenmehun hapolla, joten elä kypsennä rapuja liikaa. Ravut tuppaavat meneään vähän purkaksi, jos niitä ylikypsentää.

Vinkki!
Ravunpyrstöjä löydät pakastealtaasta. Tuollainen 400-500 gramman pussi riittää alkupalaksi 4-6 hengelle.

Miltäs kuulostaa? Joko testasit vai ajattelitko kokeilla? Kerro ajatuksesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa sisäpiirin uutiset!

* pakollinen kenttä