Nämä herkkupalat on varsinaista pikaruokaa, voit tehdä näitä alkupalaksi maalaisleivän tai patongin kera tai tarjota lisukkeena. Kokeile myös tacojen väliin!
Ainekset
500-400 g | ravunpyrstöjä |
1 | limen mehu |
1-2 | valkosipulin kynttä murskattuna |
1 | chili hienonnettuna |
1/2 | punttia korianteria |
suolaa |
Ohje
Sulata ja kuivaa ravunpyrstöt. Grillaa keskilämmöllä molemmin puolin kypsäksi. Laita grillatut ravunpyrstöt astiaan, johon puristat limen mehun ja lisäät muut ainekset. Rouhaise suolaa ja pyöräytä sekaisin. Anna marinoitua hetki.
Ravut on helppoja grillattavia. Näet niiden kypsymisen värin muuttumisesta. Ja tämä resepti vieläpä kypsyttää rapua limenmehun hapolla, joten elä kypsennä rapuja liikaa. Ravut tuppaavat meneään vähän purkaksi, jos niitä ylikypsentää.
Mitä sinulle saisi olla?
Facebookissa sisältöjä, tarinoita ja ajankohtaisimmat ruoan tuoksut!
YouTubessa ohje- ja reseptivideoita!
Sisäpiiriläisenä saat aina vähän enemmän.
Kuolaa Instassa ruokakuvia ja seuraa storeja!
Ollaan yhteydessä ja tehdään juuri teidän näköinen unohtumaton kokonaisuus!
© Meggua 2024 • Hiiliä hämmentämässä Sivutaikuri
Tietosuojaseloste • Evästekäytäntö